Filler me acid hyaluronik


filler-me-acid-hyaluronikAH është polisaharind linear me peshë molekulare më të madhe se 106 D, është i pranishëm në mënyrë natyrale në trupin e njeriut, dhe gjendet në përqëndrime më të larta në lëngjet e artikulacioneve dhe në sy. Është i njëjtë në të gjitha qëniet e gjalla.
Është xhel transparent, apirogjen, izotonik, steril, me origjinë bio-fermentative. Organizmi ynë e degradon nëpërmjet një fermenti-Hyaluronidaze.
Përdoret në: Modelimin e buzëve, modelimin e mjekrës, hundës, rritjen e volumit të mollëzave, korigjimin e rrudhave të thella, në deformimet e lëkurës si cikatricet.