Thread Lift


threadliftTërheqja e fytyrës me fije ose teknika thread lift është një procedurë e sigurt (nuk ka prerje në lëkurë) dhe më shumë më pak komplikacione se në procedurat e tjera. Rezultatet janë të dukshme menjeherë pas ndërhyrjes dhe të plota pas 2-3 javesh. Kjo arrihet nga përdorimi i fijeve me material të tretshme ose të patretshme si poly-lactic –caprolactone, polypropylene, PDO.
Lifting mund të zgjasë nga 1 deri në 5-6 vjet në varësi nga lloji i materialit të fijes së përdorur dhe karakteristikat individuale të pacientit. Pacienti do të duket 10 vjet më i ri.
Kjo procedurë mund të kryhet në studion e mjekut kirurg dhe kërkon ose jo anestezi lokale.
Pas procedurës pacienti i rikthehet aktivitetit të tij të përditshëm.
Kjo procedure mund te kryhet në kombinim me trajtime të tjera estetike dhe kirurgji plastike si psh: botox, fillers me AH, dhe liposuction.