Heqja e TATTOO-ve me laser


Tattoo-te behen nga njerezit per motive te ndryshme. Gjithashtu per motive te ndryshme ata duan qe ti heqin ato. Zhvillimi i teknologjise ka cuar ne krijimin e metodave jo-invazive dhe me minimal risk per cikatrice (shenja). 
Q-switched Nd: YAG LASER deperton ne bojen e tattoo-se duke e shkateruar ate nepermjet fototermolisis. Me pas boja asimilohet nga trupi yne dhe tattoo-ja merr pamjen e venitjes nga dielli. Ky model laseri perdor dy gjatesi vale: 1064nm – per ngjyren e zeze dhe blu si dhe : 532nm- per ngjyren e kuqe, portokall dhe pink. Seancat e trajtimeve varen nga lloji i tattoo-ve (amatore, profesionale, aksidentale, etj); koha e berjes se saj; ngjyrat; tipi i lekures. Koha ndermjet seancave eshte 4-6 jave.
Ky laser eshte mjaft efektiv ne heqjen e nishaneve ( mola), njollave kafe te moshes, njollave te kuqe te lindura.

Per me shume informacion na kontaktoni dhe rezervoni viziten tuaj falas.